– Ikke en god kamp av oss, sier Brann-assistent Erik Huseklepp til Bergens Tidende.

– Det går sent, og vi truer ikke nok med ball. Dette var en dårlig fotballkamp. Vi har en fire-fem sjanser, kunne vært heldige og fått ekstraomganger. Men prestasjonen er for dårlig. Det er ikke mer å si enn det, fortsetter Huseklepp.

Arne Gunnes’ scoring etter syv minutter gjør at 1. divisjonsklubben Levanger er videre til 4. runde. En av storfavorittene i Brann er allerede ute.

Eirik Horneland

Hovedtrener, SK Brann.

– Dette smerter. Det er mye skam i å ryke mot et lag du skal være bedre enn og er store favoritter mot, sier Brann-trener Eirik Horneland til Bergensavisen.

– Jeg er forbannet, sier Brann-stopper Fredrik Pallesen Knudsen til samme avis.

Bergenserne gjestet klubben fra Nord-Trøndelag for første gang siden 2015.

Da tapte Brann hele 1–4 i ligaen, og det var kampen som gjorde at svenske Rikard Norling var ferdig som Brann-trener.

– Alle i Bergen vet at Levanger er et marerittplass og marerittsted. Vi våkner fremdeles om natten der vi hyler Levanger om natten, sier bergenser og NRK-ekspert Jonas Grønner noe spøkefullt.

– Levanger har full kontroll – og de kan ligge og stange ut innlegg. Brann sliter virkelig på siste tredjedel, sier tidligere Brann-spiller og BT-ekspert Fredrik Haugen på Ballspark-sendingen.

Levanger har en kjempestart på sesongen etter opprykket fra 2. divisjon. De er på en 4. plass i Obos-ligaen og har altså slått ut Brann.

Eliteserien-klubben Odd tapte 4–5 mot Sandnes Ulf fra 1. divisjon. Odd ledet både 1–0 og 2–1, men Sandnes Ulf snudde til 4–2 og holdt på ledelsen frem til slutt.

En annen storfavoritt i Bodø/Glimt røk også ut onsdag 1. mai. Rosenborg stod også for overskriftene etter at Oscar Aga senket trønderne på overtid.

Viking og Molde tok seg komfortabelt videre, og de er lagene som må tåle å ha det største favorittstempelet etter dagens overraskende resultater.

Bård Finne spilte samtlige 90 minutter mot Levanger. Nå venter en to kampers karantene etter dette: