Først serverte målvakten André Onana en fryktelig pasning rett til Sheffield United-backen Jayden Bogle.

Men vertene dominerte den første omgangen og fikk betalt da Harry Maguire stusset inn utligningen.

Etter pause fikk Old Trafford-publikumet en ny kalddusj da Ben Brereton Diaz satte inn bortelagets andre scoring for kvelden.

Deretter var det Bruno Fernandes’ tur til å vise seg frem. Først satte han inn et straffespark etter at Harry Maguire gikk i gresset da klokken bikket timen.

Tjue minutter senere var han frempå igjen. Han fikk tid til å lade skuddfoten fra 25 meter.

Selv om han brukte «feil» fot så gikk det kraftfulle skuddet i nettet.

Han ga seg heller ikke der: Fem minutter senere serverte han danske Rasmus Højlund, som satte inn kveldens siste mål.

Bruno Fernandes har nå syv mål og to målgivende pasninger på de fem siste kampene, inkludert FA-cupavansementet mot Coventry.

Manchester United fester grepet om sjetteplassen i ligaen når fem kamper gjenstår.

Crystal Palace slo nemlig Newcastle 2–0 etter to scoringer av Jean Philippe Mateta.

Liverpool gikk på et kritisk tap mot Everton. Dermed sakker de akterut i tittelkampen: